ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχίζεται η γκρίνια για τη βουλευτική αποζημίωση

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχίζεται η γκρίνια για τη βουλευτική αποζημίωση

Η δικογραφία της Novartis και η «μεταμόρφωση» του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του κομματικού ενδιαφέροντος ωστόσο, παραμένει η γκρίνια πολλών βουλευτών για την αποζημίωση που δίνουν στο κόμμα.

Κατά την διάρκεια της χτεσινής πολιτικής γραμματείας έγινε γνωστή η δυσαρέσκεια ορισμένων βουλευτών για την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να παραχωρούν στο κόμμα το 40% της βουλευτικής τους αποζημίωσης. Αυτό βέβαια δεν είναι μία τωρινή ιστορία αλλά θα πρέπει να γυρίσουμε στην πρώτη μετεκλογική συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ όπου, μάλιστα, ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ του Γραμματέα του κόμματος Πάνου Σκουρλέτη και των συγκεκριμένων βουλευτών.

Φαίνεται ωστόσο ότι, ενοχλημένος είναι και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας με ορισμένους βουλευτές του που φαίνεται να μην συμμορφώνονται με τις νέες οδηγίες και να μην αποδίδουν το ποσό που αναλογεί στο κόμμα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να γίνει και μία ενημέρωση προς τους δυσαρεστημένους βουλευτές ζητώντας τους να συμμορφωθούν με τις νέες αποφάσεις.

Άλλωστε όπως τονίζουν καλά πληροφορημένες πηγές, οι αποφάσεις του Αλέξη Τσίπρα για αλλαγές είχαν ανακοινωθεί σε όλους τους υποψήφιους βουλευτές πριν τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2OcOZfG
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη