Προοδευτική Λάρυμνας: Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την ΕΠΣ Φθιώτιδας


Με αφορμή την ονομασία «Άρης Δάρρας» που δόθηκε στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή και παράγοντα της ομάδας.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την ΕΠΣ Φθιώτιδας και τον πρόεδρο Κώστα Σακελλάρη εξέδωσε η Προοδευτική Λάρυμνας με αφορμή την ονομασία «Άρης Δάρρας» που δόθηκε στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή και παράγοντα της ομάδας.

Αναλυτικά:

Το Δ.Σ του Α.Σ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας και τον πρόεδρο της, κύριο Κώστα Σακελλάρη, για την απόφαση που πήραν να ονομαστεί το Πρωτάθλημα της Α΄Ε.Π.Σ.Φ για την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020 σε Πρωτάθλημα «Άρης Δάρρας» στη μνήμη του αδικοχαμένου φίλου και συνεργάτη μας Άρη.

Για εμάς είναι πολύ σημαντικό που αναγνωρίζεται η προσφορά και το ήθος αυτού του παιδιού και μας υποχρεώνει να συνεχίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προσπάθειά που αρχίσαμε όλοι μαζί , Διοίκηση – Προπονητές και Παίχτες με τη Τοπική Κοινωνία στο πλευρό μας  να κάνουμε καλύτερο το Σύλλογό.

Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ φίλε Άρη , θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας .

edepsf.wordpress.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη