Επαναφέρει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. τα θέματα για τις διοικήσεις Νομικών Προσώπων Δ. Χίου

Επαναφέρει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. τα θέματα για τις διοικήσεις Νομικών Προσώπων Δ. Χίου

Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον διορισμό Διοικητικών Συμβουλίων σε Νομικά Πρόσωπα και Εταιρείες.
"Με δεδομένη την μη αποδοχή της εισήγησης από την πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων και προκειμένου να αναζητηθεί μεγαλύτερη σύγκλιση επί του θέματος, θα επανεξεταστεί τούτο από το Δημοτικό Συμβούλιο σε προσεχή συνεδρίαση", αναφέρει σε σχετικό δελτίο τύπου ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Χίου Παύλος Καλογεράκης, σχετικά με τον ορισμό Διοικητικών Συμβουλίων σε Νομικά Πρόσωπα και Εταιρείες του Δήμου.

Στη συνεδρίαση του σώματος την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019, το Δημοτικό Συμβούλιο με ψήφους 19 κατά έναντι 17 καταψήφισε τις προτάσεις του Δημάρχου Σταμάτη Κάρμαντζη. Πλην της παράταξης του Γιάννη Καραβασίλη, που ψήφισε υπέρ των προτάσεων Κάρμαντζη συμμετέχοντας μάλιστα στα Δ.Σ., οι υπόλοιπες παρατάξεις τις καταψήφισαν (ζητώντας αναλογική εκπροσώπηση και διεύρυνση των συμβουλίων σε 15μελη).

The post Επαναφέρει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. τα θέματα για τις διοικήσεις Νομικών Προσώπων Δ. Χίου appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2n86Nx4
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη