'Αγριο ξύλο στην Creta Farms

'Αγριο ξύλο στην Creta Farms

Λίγες μόλις ώρες πριν εκπνεύσει η διορία που έχει δοθεί στους ενδιαφερόμενους επενδυτές να υποβάλλουν μη δεσμευτικές προσφορές για την απόκτηση της Creta Farms, η κατάσταση στην κρητική αλλαντοβιομηχανία έχει εκτροχιαστεί.

 

Λίγες μόλις ώρες πριν εκπνεύσει η διορία που έχει δοθεί στους ενδιαφερόμενους επενδυτές να υποβάλλουν μη δεσμευτικές προσφορές για την απόκτηση της Creta Farms, η κατάσταση στην κρητική αλλαντοβιομηχανία έχει εκτροχιαστεί.

Η σημερινή συνέλευση διεκόπη, όπως αναφέρει ο κ. Μάνος Δομαζάκις αλλά και επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας προς το Χρηματιστήριο, ενώ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Κώστας Δομαζάκης στο Capital.gr η γενική συνέλευση ολοκληρώθηκε και ψήφισε τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Αυτή όμως δεν είναι και η μοναδική παραφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για το τι τελικά συνέβη σήμερα στη γενική συνέλευση της Creta Farms όπου υπήρξε και χειροδικία, όπως υποστηρίζουν οι δύο πλευρές. Με τη μόνη διαφορά ότι η μια πλευρά κατηγορεί την άλλη ότι επιτέθηκε.

Για την "ταμπακέρα", δηλαδή για το τι έβγαλε η κάλπη της καταμέτρησης της ψηφοφορίας της Δευτέρας, -μέχρι σήμερα Πέμπτη δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση- από την πλευρά της εταιρείας, μόνο διαρροές στον Τύπο σύμφωνα με τις οποίες ότι ο κ. Μάνος Δομαζάκις συγκέντρωσε την πλειοψηφία εκπροσώπησης των μετόχων.

Κάτι που αμφισβητεί η πλευρά του Τάκη Δομαζάκη που θα εκδώσει ανακοίνωση με τις αποφάσεις της γενικής συνέλευσης και για την αλλαγή της διοίκησης της εταιρείας. Ενα από τα βασικά θέματα της Γενικής Συνέλευσης ήταν η αλλαγή της διοίκησης της Creta Farms, θέμα το οποίο απασχόλησε τη συνέλευση της Δευτέρας η οποία διήρκησε περισσότερες από 10 ώρες αφού έπρεπε να καταμετρηθούν οι ψήφοι. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε χθες κ. Τάκης Δομαζάκης η διοίκηση της Creta Farms σε απόλυτη ευθυγράμμιση με τον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης κ. Νιάδη απέκρυψαν έγγραφο μετόχου το οποίο μάλιστα είχε σταλεί μέσω θεματοφυλακής της HSBC και επικύρωσαν ουσιαστικά ανύπαρκτη εξουσιοδότηση προκειμένου να αλλοιώσουν τη σύνθεση διακοπείσας Γενικής Συνέλευσης της 23ης Σεπτεμβρίου 2019 ώστε να διατηρήσει παράνομα την πλειοψηφία του σώματος ο κ. Εμ. Δομαζάκις.

Ο κ. Τάκης Δομαζάκης αναφέρει πως υπάρχει επιστολή της HSBC France που έχει σταλεί στην Creta Farms, σύμφωνα με την οποία "προκύπτει ότι η φερόμενη ως εκπροσωπούμενη μέτοχος δεν προτίθετο κατ' ουδένα τρόπο να παρασταθεί σε γενική συνέλευση, η οποία θα επεκτείνονταν χρονικά πέραν της 04.09.2019." Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος με χθεσινή του ανακοίνωση "στις 20.09.2019 απεστάλη από την HSBC στην εταιρεία ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΑΒΕΕ fax, το οποίο μάλιστα απεστάλη και με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και παραδόθηκε και με υπηρεσία κούριερ στις 24/09, σύμφωνα με το οποίο η εξουσιοδοτούσα εταιρεία δήλωσε κατηγορηματικά ότι, όπως προκύπτει και από την εξουσιοδότησή της, δεν θα παρίστατο στη ΓΣ της 23.09.2019."

 



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2lO7iMr
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη