Hμερίδα για τους αιρετούς των ΟΤΑ

Hμερίδα για τους αιρετούς των ΟΤΑ

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Θεσσαλίας, με την ανάδειξη των νέων διοικήσεων των Δήμων διοργάνωσε στο Βόλο, ημερίδα σε συνεργασία με τη «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ» με θέμα: «Βασικές ρυθμίσεις για τους αιρετούς των ΟΤΑ».
Εισηγητής της ημερίδας ήταν ο Ιωάννης Θεοδώρου συγγραφέας πολλών βιβλίων για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο οποίος ενημέρωσε τους αιρετούς για τις άμεσες ενέργειες που καλούνται οι νέες Δημοτικές Αρχές να υλοποιήσουν αλλά και για τα θέματα που είναι μείζονος σημασίας για τη διοίκηση, τη διαχείριση και τη λειτουργία των Δήμων. Ειδικότερα, τα θέματα που αναλύθηκαν στην ημερίδα αφορούσαν στα ασυμβίβαστα των αιρετών, στη μεταβίβαση αρμοδιοτήτων, σε διευκολύνσεις των αιρετών για την άσκηση των καθηκόντων τους, στις ευθύνες των αιρετών κ.α.
Την ημερίδα παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον οι Δήμαρχοι από ολόκληρη τη Θεσσαλία και συγκεκριμένα οι: κ.κ. Χατζηκυριάκος Ευάγγελος Δήμαρχος Αλμυρού, Βαφίνης Πέτρος Δήμαρχος Αλονήσσου, Νασιακόπουλος Αθανάσιος Δήμαρχος Κιλελέρ, Καλογιάννης Απόστολος Δήμαρχος Λαρισαίων, Αλέκος Θεόδωρος Δήμαρχος Μετεώρων, Στάθης Θεοφάνης Δήμαρχος Μουζακίου, Σακελλαρίου Γεώργιος Δήμαρχος Παλαμά, Μαράβας Κωνσταντίνος Δήμαρχος Πύλης, Νασίκας ΔημήτριοςΔήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Μανώλης Γεώργιος Δήμαρχος Τεμπών, Παπαστεργίου ΔημήτριοςΔήμαρχος Τρικκαίων, Κόκουρας Ιωάννης Δήμαρχος Τυρνάβου, Εσκίογλου Ιορδάνης Δήμαρχος Φαρσάλων αλλά και Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Δ.Σ. και ΔημοτικοίΣύμβουλοι.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2kQGM4A
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη