iPhone 11: Αυτό είναι το νέο μοντέλο της Apple - Διαθέτει τις καλύτερες κάμερες που ενσωματώθηκαν ποτέ σε smartphone (φωτο)

iPhone 11: Αυτό είναι το νέο μοντέλο της Apple -  Διαθέτει τις καλύτερες κάμερες που ενσωματώθηκαν ποτέ σε smartphone (φωτο)

Τα νέα  iPhone 11, iPhone 11 Pro και 11 Pro Max, παρουσίασε ο Τιμ Κουκ στο κοινό της Apple.

Το νέο μοντέλο της Apple, διαθέτει, σύμφωνα με την παρουσίαση της Apple, μία από τις καλύτερες κάμερες  που ενσωματώθηκαν ποτέ σε smartphone, με απαράμιλλη ποιότητα εικόνας βίντεο και η τιμή του θα ξεκινάει από τα 699 δολάρια.

Το νέο iPhone θα εξοπλιστεί με οθόνη 6.1 ιντσών LCD με ανάλυση 828 x 1792 και στο εσωτερικό του θα τοποθετηθεί το Apple A13 Bionic chipset σχεδιασμένο από την Apple και έχοντας κατασκευαστεί από την TSMC στα 7nm.

Ένα από τα καινούργια και πρωτοποριακά χαρακτηριστικά του Iphone 11 είναι το γεγονός ότι δίνει στους χρήστες του τη δυνατότητα να τραβήξουν selfie και βίντεο σε αργή κίνηση.

IPHONE 4

Το Night Mode θα ενεργοποιείται αυτόματα ώστε το τηλέφωνο να τραβάει εξαιρετικές φωτογραφίες ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.  

Στη συνέχεια ο Τιμ Κουκ, παρουσίασε το iPhone Pro, το πρώτο μοντέλο με την σήμανση «Pro», δανεισμένη από τα ισχυρότερα μοντέλα υπολογιστών της Apple.

Tο iPhone 11 Pro θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις στις 5.8 και 6.5 ίντσες με οθόνη Super Retina HDR τύπου OLED. Το display θα έχει 1200 nits φωτεινότητα και 2.000.000 : 1 contrast ratio.

Η μπαταρία θα έχει διάρκεια 4 ώρες περισσότερες σε σχέση με το iPhone XS.

Θα κυκλοφορήσει στα χρώματα Midnight Green, Space Grey, Silver και Gold.

Η τιμή εκκίνησης είναι στα 999 δολάρια.

Τo Apple Arcade είναι η πλατφόρμα παιχνιδιών της εταιρείας που θα ξεκινήσει την λειτουργία της στις 19 Σεπτεμβρίου σε περισσότερες από 150 χώρες. Από την πρώτη μέρα θα είναι διαθέσιμα περισσότερα από 100 νέα παιχνίδια, ενώ η συνδρομή στις ΗΠΑ θα κοστίζει 4,99 δολάρια τον μήνα. 

Η Apple Arcade θα είναι προσβάσιμη από το tab Arcade στο App Store του iOS 13.

Μετά από το Apple Arcade, παρουσιάζεται η συνδρομητική τηλεοπτική πλατφόρμα της Apple, το Apple TV+.  Με πρωτότυπο -και εντυπωσιακά πλούσιο περιεχόμενο. Η συνδρομή αντιστοίχως θα είναι και αυτή στα 4.99 δολάρια και θα είναι διαθέσιμη από την 1η Νοεμβρίου, σε πάνω από 100 χώρες του πλανήτη.

Νέα χαρακτηριστικά έχει και το Apple Watch, στην 5η γενιά του. ΤΧάρη σε μια πανίσχυρη μπαταρία η οποία θα τροφοδοτεί με ενέργεια το έξυπνο ρολόι της Apple επί 24 ώρες συνεχώς.

apple

Το υλικό κατασκευής του Apple Watch είναι πλήρως ανακυκλώσιμο αλουμίνιο.

Τιμή εκκίνησης τα 399 δολάρια και 499 για τα μοντέλα με δυνατότητα σύνδεσης στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.



via Ειδήσεις | Live News https://ift.tt/2A5OfRh
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη