K19: Ολυμπιακός – ΠΑΣ Λαμία 3-1


Για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Κ19 η Λαμία αν και πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση και κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλό της γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, με σκορ 3-1 το μεσημέρι της Παρασκευής 27/9.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 33΄ με τον Νικολή. Το δεύτερο τέρμα ήρθε στο 58ο λεπτό με τον Ασλανίδη. Η Λαμία αντέδρασε και μείωσε σε 2-1 χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νικολόπουλου στο 72΄, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα και πάλι ο Ασλανίδης στο φινάλε της αναμέτρησης.

Διαιτητής του αγώνα ο Γεώργιος Αλατσάκης του Συνδέσμου Πειραιά με βοηθούς τους Αναστάσιο Σοφιά, Ανατολικής Αττικής και Χρήστο Παύλο, Δυτικής Αττικής.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

Ολυμπιακός: Καραργύρης, Ντουμάνης (Τσάβος 58’), Μπέλιτς, Ασλανίδης, Κεραμίδας, Σαπουντζής, Νικόλης (Λιάτσος 46’), Μαρίνος, Φέκκας (Αρσενίδης 46’), Συρμής (Νεοφυτίδης 81’), Σουρλής (Μπουλάρι 60’).

Λαμία: Σόμογλου, Πατσάνι, Κουδουνάς, Σπαθούλας, Στεφανής, Τσώκος, Φετεινίδης, Φουσέκης (75΄ Δεληγιάννης), Βλαχομήτρος, Νικολόπουλος, Κασάπας (80΄ Κωστόπουλος).


www.lamia1964.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη