Θεσσαλονίκη: Νοίκιασε σπίτι και έστησε παράνομο εργαστήριο εμφιάλωσης γνωστών αλκοολούχων ποτών (pics)

Θεσσαλονίκη: Νοίκιασε σπίτι και έστησε παράνομο εργαστήριο εμφιάλωσης γνωστών αλκοολούχων ποτών (pics)

Παράνομο εργαστήριο παρασκευής και εμφιάλωσης αλκοολούχων ποτών εντοπίστηκε στο Μελισσοχώρι από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Συνελήφθησαν ένας σαρανταπεντάχρονος και συνεργός του, που διοχέτευαν στην αγορά λαθραία οινοπνευματώδη ποτά.

Σε έρευνα των αστυνομικών σε υπόγειο χώρο σπιτιού στο Μελισσοχώρι, που ενοικίαζε ο σαρανταπεντάχρονος, είχε εγκατασταθεί εξοπλισμός για τη λειτουργία του παράνομου εργαστηρίου. Οι συλληφθέντες αναμείγνυαν σε δεξαμενές αλκοολούχα μείγματα, τα οποία εμφιάλωναν σε φιάλες με πλαστές αυτοκόλλητες ετικέτες γνωστών εταιρειών οινοπνευματωδών ποτών και τις διέθεταν στην αγορά.

7575755

Κατασχέθηκαν 2.546 κενές φιάλες με σήματα εταιρειών ποτών, 343 γεμάτες φιάλες, 190 χάρτινα κιβώτια, 29.419 αυτοκόλλητα, 13.368 πώματα, δύο πλαστικές δεξαμενές με 600 λίτρα οινοπνευματώδους μείγματος, δύο μηχανισμοί σφράγισης φιαλών, αλκοολόμετρο, σωληνώσεις, βάνες και διάφορα εργαλεία.

27092019thessapost004

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του σαρανταπεντάχρονου ημεδαπού και συνεργού του, για παράβαση των νόμων περί τελωνειακού κώδικα και περί σημάτων και για πλαστογραφία.

27092019thessapost005

5452754552

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2m4xXVp
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη