Suzanne Eaton: Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία της Αμερικανίδας Βιολόγου

Suzanne Eaton: Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία της Αμερικανίδας Βιολόγου

Η σύζυγος του 27χρονου που βίασε και δολοφόνησε τη βιολόγο Σούζαν Ίτον, τον περασμένο Ιούλιο στην Κρήτη, θεωρεί «ψυχικά ασθενή» τον άντρα της και για το λόγο αυτό ορίστηκε και πραγματογνώμονας ώστε να εξεταστεί ψυχιατρικά.

Τις επόμενες μέρες, ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενδέχεται η γυναίκα και ο πατέρας του κατηγορούμενου να τον επισκεφθούν στο σωφρονιστικό κατάστημα της Τρίπολης, όπου κρατείται, σύμφωνα με το Protothema.gr.

Από το οικογενειακό περιβάλλον του δράστη προκύπτει ότι η σύζυγος του τον έχει συγχωρέσει για την πράξη του, και θεωρεί ότι οι πράξεις του άνδρα της δείχνουν ότι είναι ψυχικά ασθενής, ενώ φαίνεται να θέλει να τον βοηθήσει να γίνει καλά.

Το ταξίδι για το επισκεπτήριο στην Τρίπολη έχει προγραμματιστεί εδώ και καιρό, αλλά δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα στην οικογένεια για πιο συχνές επισκέψεις, ενώ τα παιδιά του ζευγαριού θα παραμείνουν σε συγγενείς στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η Σούζαν Ίτον ζούσε μετά το χτύπημα από το αμάξι του δράστη, ενώ ο θάνατος της δεν αποκλείεται να προήλθε και μέσα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, καθώς δεν έχει προσδιοριστεί η ακριβής ώρα θανάτου.

Είναι πολύ πιθανόν ο 27χρονος να ασέλγησε πάνω στην 60χρονη ακόμη και όταν αυτή ήταν νεκρή.

Ο ίδιος στην ομολογία του ανέφερε: «Την είδα στον δρόμο, την χτύπησα ελαφρά με το αυτοκίνητο από πίσω. Εκείνη γονάτισε με κοίταξε. Τότε θόλωσα, με κατέλαβαν δαιμονικές δυνάμεις, πάτησα γκάζι και πέρασα από πάνω της. Κατέβηκα, την είδα με κομμένο αυτί. Ήταν όμως ζωντανή. Την έβαλα στο πορτ μπαγκάζ, τη μετέφερα στο καταφύγιο και ασέλγησα πάνω της».

Σύμφωνα με στοιχεία από την προανακριτική εξέταση του δράστη, τη μοιραία ημέρα, ο 27χρονος, πατέρας δύο παιδιών, φαίνεται ότι βρισκόταν «σε ερωτική υπερένταση» και αποζητούσε «τη σεξουαλική πράξη με άγνωστη γυναίκα έστω και με βίαιο τρόπο». Μάλιστα ανέφερε ότι η άτυχη Αμερικανίδα βιολόγος «βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή».

Μετά τη σύλληψή του και την ομολογία του βρίσκεται προφυλακισμένος στο σωφρονιστικό κατάστημα Τρίπολης, ενώ έχει ζητήσει συγγνώμη για την πράξη του και ομολόγησε ότι εκείνος σκότωσε τη βιολόγο που είχε εξαφανιστεί στο Κολυμπάρι Κρήτης στις 2 Ιουλίου 2019.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2O87Lok
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη