Κέρκυρα: Ατέλειωτες ουρές τουριστών στο αεροδρόμιο λόγω Thomas Cook

photo: Eurokinissi

Συνωστισμός Βρετανών τουριστών που αναζητούν το δρόμο της επιστροφής στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας μετά την είδηση της πτώχευσης του μεγάλου βρετανικού tour operator Thomas Cook.

Οι ατελείωτες ουρές σχηματίζονται από εκατοντάδες τουρίστες, οι περισσότεροι εκ των οποίων Βρετανοί, που αναζητούν ένα τρόπο για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Εκπρόσωποι της Thomas Cook έχουν απομακρύνει τα πράγματά τους από τα γραφεία του αεροδρομίου και έχουν αναρτήσει αφίσες με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας για την αναστολή λειτουργίας της.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας , Μπάμπη Βούλγαρη, στο νησί των Φαιάκων βρίσκονται εγκλωβισμένοι περίπου 3.000 τουρίστες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα ακυρώθηκαν έξι προγραμματισμένες πτήσεις.

{https://twitter.com/michaeltreasure/status/1176043056304414721?s=20}

{https://twitter.com/freqflyer/status/1176043401055232000?s=20}

{https://twitter.com/freqflyer/status/1176044662450208768?s=20}

«Δεν έχουμε καμία επαφή με την Thomas Cook, την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, ή τη βρετανική κυβέρνηση», κατήγγειλε μέσω Twitter τουρίστας, ενώ η βρετανική κυβέρνηση μιλά για τη «μεγαλύτερη επιχείρηση επαναπατρισμού πολιτών στην Ιστορία σε περίοδο ειρήνης».



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2myB87y
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη