Συνάντηση για την Thomas Cook

Συνάντηση για την Thomas Cook

Στην Αθήνα θα βρεθεί σήμερα ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, προκειμένου να έχει συνάντηση με τον υπουργό Τουρισμό, Χάρη Θεοχάρη, για τα τεράστια προβλήματα που δημιουργούνται στο νησί από την κατάρρευση του τουριστικού οργανισμού Thomas Cook.

Η συνάντηση γίνεται προκειμένου να υπάρξει αλληλοενημέρωση, συνεργασία και ο καλύτερος συντονισμός για τα θέματα που σχετίζονται με την αντιμετώπιση θεμάτων που έχουν ανακύψει για τον τουριστικό κόσμο της Κρήτης, τους εργαζόμενους και τους επισκέπτες του νησιού.

Οι τουριστικοί φορείς του νησιού βρίσκονται σε κατάσταση σοκ από την πτώχευση του Βρετανικού κολοσσού στον τομέα του τουρισμού, κάνουν λόγω για «σεισμό 7 ρίχτερ, και αναμένουν το τσουνάμι».

Τα χρέη που αφήνει πίσω της στην Κρήτη είναι πολλά εκατομμύρια ευρώ, 20.000 τουρίστες πρέπει να επιστρέψουν στα σπίτια τους, ενώ στον ενάμιση μήνα ακόμη πριν τη λήξη της τουριστικής περιόδου χιλιάδες που είχαν κλείσει δωμάτια δεν θα φτάσουν.

 

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2kDNYkl
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη