Θεοδωρικάκος:180 εκατ. για αντιπλημμυρικά έργα-Νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα για την Αυτοδιοίκηση

Θεοδωρικάκος:180 εκατ. για αντιπλημμυρικά έργα-Νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα για την Αυτοδιοίκηση

Πόρους ύψους 180 εκατ. ευρώ διαθέτει το Υπουργείο Εσωτερικών για αντιπλημμυρικά έργα σε όλη τη χώρα, εκ των οποίων τα 27 εκατ. στην Αττική. Αυτό ανακοίνωσε ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος σε ημερίδα της Περιφέρειας Αττικής για την Πολιτική Προστασία.

Ο κ. Τάκης Θεοδωρικάκος τόνισε, επίσης, ότι «το Υπουργείο Εσωτερικών είναι σε συνεννόηση με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και μέχρι τα τέλη του έτους θα ανακοινώσει νέο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα για την Αυτοδιοίκηση με καινούργιες κατευθύνσεις και δυνατότητες και καινούργια χρηματοδότηση, που πιστεύω θα είναι ενισχυμένη, προκειμένου η τετραετία που μόλις ξεκίνησε για όλους μας να είναι μια τετραετία που η Αυτοδιοίκηση θα μείνει στους πολίτες για την αναπτυξιακή δυναμική της, τα έργα και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής που οφείλουμε να τους προσφέρουμε».

Πηγή:Υπουργείο Εσωτερικών

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2LJ36HI
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη