Κ19: ΠΑΣ Λαμία – Παναιτωλικός 0-1


Η ομάδα Κ19 της Λαμίας για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών Κ19 της Super League φιλοξένησε τον Παναιτωλικό το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο του Λιανοκλαδίου από τον οποίο και γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 6΄ από τον Κωνσταντόπουλο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κολορίζος Επαμεινώνδας με βοηθούς τους Αναγνώστου Ιωάννη και Κατσαβριά Επαμεινώνδα όλοι του Συνδέσμου Φθιώτιδας.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Απόστολος Παπανικολάου): Σόμογλου, Μητσόπουλος, Κουδουνάς, Σπαθούλας (69′ Παππάς), Τσώκος, Στεφανής, Τρούμπουλος, Μεσουρούνης, Νικολόπουλος, Βλαχομήτρος (85΄ Δεληγιάννης), Φετεινίδης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Παρδαλός, Παναγιωτίδης, Φραγκούλης, Θεοδώρου, Κωνσταντόπουλος, Σκιαδάς, Ντούκας (84’ Μελιάδης), Μπελεβώνης, Ντούλιας (56’ Παναγιωτόπουλος), Πανταζής (70’ Μούκα), Σκόνδρας.

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:
















www.lamia1964.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη