Κ17: ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΣ Λαμία 5-0


Η ομάδα Κ17 της Λαμίας για τη 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών Κ17 Super League αντιμετώπισε την αντίστοιχη του ΠΑΣ Γιάννινα, το Σάββατο 5/10 στο αθλητικό κέντρο Epirus από την οποία και ηττήθηκε με σκορ 5-0.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Δημαρέλος, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, στο 6ο λεπτό. Το δεύτερο γκολ σημείωσε ο Ζώνιος στο 26, για να κάνει το 3-0 στο 32ο λεπτό ο Φερεντίνος. Το τέταρτο πέτυχε πάλι ο Δημαρέλος με κεφαλιά, με τον Φερεντίνο να διαμορφώνει το τελικό 5-0.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο  Χατζηπαναγιώτου Δημήτριος με βοηθούς τους Τσάντα Δημήτριο και Μπόσια Δημήτριο όλοι του Συνδέσμου Ηπείρου.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βρακας, Μάκης, Ντούγκα, Τσιούτζιος, Σταύρου, Παππάς, Λάμα, Φερεντίνος, Δημητρέλος, Κύρκος, Ζώνιος

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ: Τρόπουλος, Λόζος (75΄ Κεκετσίδης), Καρακασίδης (75΄ Καντάς), Σεντής, Σταθόπουλος (80΄ Τσάρας), Κατσιούλας, Λαμπρόπουλος (65΄ Ρονάλντο), Μπαγινέτας (80΄ Μπογιαντζής), Kibja, Αναγνωστόπουλος, Χύσκα.




www.lamia1964.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη