Σέρρες: Στο ΜΕΡΑ25 προσχώρησε ο Παναγιώτης Κοτρώνης

Σέρρες: Στο ΜΕΡΑ25 προσχώρησε ο Παναγιώτης Κοτρώνης

Την προσχώρησή του στο ΜΕΡΑ 25 επιβεβαίωσε σήμερα μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο Παναγιώτης Κοτρώνης. Ο κ. Κοτρώνης είπε πως από καιρό σκεφτόταν την κίνησή του αυτή, τονίζοντας πως διαβάζοντας κείμενα με τις αρχές του κόμματος νιώθει ότι τον εκφράζουν πολιτικά, όπως και ο επικεφαλής του ΜΕΡΑ24 Γιάννης Βαρουφάκης.

Μάλιστα την Κυριακή έλαβε μέρος στην πρώτη ανοιχτή συνέλευση των μελών και φίλων του Μέρα 25 στις Σέρρες, στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου, παρουσία μελών της πολιτικής γραμματείας και της ΟΕΣΚΕ και συμμετέχει στην ομάδα που έχει την ευθύνη να καταθέσει πρόταση για την Π.Ε Σερρών. Τέλος υποστήριξε πως θα συμμετέχει δυναμικά στο κόμμα αλλά χωρίς θέση οργανωμένη διότι – όπως είπε- όλα τα μέλη είναι ισότιμα.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2MfgLqr
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη