ΕΡΤ2 – «Η κρυφή ζωή του Μάνγκλχορν» με τον μοναδικό Αλ Πατσίνο

ΕΡΤ2 – «Η κρυφή ζωή του Μάνγκλχορν» με τον μοναδικό Αλ Πατσίνο

Τη δραματική ταινία «Η κρυφή ζωή του Μάνγκλχορν» (Manglehorn), παραγωγής ΗΠΑ 2014 μπορούν να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές, σε Α' τηλεοπτική μετάδοση, από την ΕΡΤ2, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019, στις 23:00.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν.

Σενάριο: Πολ Λόγκαν.

Παίζουν: Αλ Πατσίνο, Χόλι Χάντερ, Χάρμονι Κόριν, Κρις Μεσίνα, Τεντ Φέργκιουσον, Σκάιλαρ Γκάσπερ, Έντρικ Μπράουν, Μαρίσα Βαρέλα.

Διάρκεια97΄

Υπόθεση: Ο Άντζελο Τζ. Μάνγκλχορν είναι ένας εκκεντρικός, δύστροπος και κλεισμένος στον εαυτό του κλειδαράς μιας μικρής πόλης του Τέξας, που ποτέ δεν συνήλθε από τον έρωτά του για την Κλάρα. Η τελευταία ήταν μια όμορφη και έξυπνη γυναίκα που τον άφησε με ραγισμένη καρδιά πριν από 40 χρόνια. Ακόμα της γράφει γράμματα, πασχίζοντας να τη βρει και να την κερδίσει πίσω. Κολλημένος στη μνήμη της, αισθάνεται πιο κοντά στην αγαπημένη του γάτα από τους ανθρώπους γύρω του, ακόμα και από το γιο του.

Μοναδική του διέξοδος στις ισχνές ανθρώπινες σχέσεις του, είναι η τακτική επίσκεψή του στην τράπεζα της περιοχής, όπου συναναστρέφεται την Ντον, μια γυναίκα που προσπαθεί να του δώσει νέα ώθηση και αγάπη για τη ζωή.

Τελικά, η απόφαση που θα πάρει ο Άντζελο να συναντήσει τον οικονομικά επιτυχημένο γιο του, με τον οποίο είναι αποξενωμένος, θα του αλλάξει το υπόλοιπο της ζωής του.

Υποψηφιότητες 2014:

  • Χρυσός Λέων Venice Film Festival 2014
  • Κύπελλο Βόλπι Καλύτερης ηθοποιού
  • Κύπελλο Βόλπι Καλύτερου ηθοποιού
  • Ειδικό Βραβείο Επιτροπής του Φεστιβάλ της Βενετίας
  • Βραβείο Μαρτσέλο Μαστρογιάνι Καλύτερου νεαρού ηθοποιού
  • Αργυρός Λέων Καλύτερου σκηνοθέτη
  • Μέγα Βραβείο Επιτροπής του Φεστιβάλ της Βενετίας

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/33uBegN
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη