Θάνατος 3χρονου σε παιδικό σταθμό: «Το αγοράκι δεν πνίγηκε από φαγητό» (video)

Θάνατος 3χρονου σε παιδικό σταθμό: «Το αγοράκι δεν πνίγηκε από φαγητό» (video)

Η δικηγόρος του παιδικού σταθμού όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία, υποστηρίζει πως μία έμπειρη νηπιαγωγός επιτηρούσε το παιδί ενώ επισημαίνει ότι εκείνο βρισκόταν στο τραπέζι, διπλώθηκε στα δύο και έχασε τις αισθήσεις του.

Παράλληλα, ανακοίνωση για τα ευρήματα των απεικονιστικών εξετάσεων του 2,5 ετών αγοριού που έχασε την ζωή του σε παιδικό σταθμό των νοτίων προαστίων, εξέδωσε η Διοίκηση του Νοσοκομείου Παίδων "η Αγία Σοφία".

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν της Διοίκησης του Παίδων "η Αγία Σοφία" το νήπιο, ηλικίας περίπου 2,5 ετών διεκομίσθη στο νοσοκομείο μέσω του ΕΚΑΒ στις 4/10/19, "άσφυγμο και απνοϊκό".

Σύμφωνα με τους γιατρούς διασωληνώθηκε και μετά από 20΄ καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης ανέκτησε αυτόματη κυκλοφορία.

Το ΕΚΑΒ, δε, υποστηρίζει ότι οι αεροφόρες οδοί και ο φάρυγγας ήταν ανοικτά κάτι που σημαίνει ότι το παιδάκι δεν πέθανε από πνιγμό, αλλά ο θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις https://ift.tt/2P4GPqb
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη