Προσλήψεις 30 καθηγητών στον δήμο Παύλου Μελά

Προσλήψεις 30 καθηγητών στον δήμο Παύλου Μελά

ΠροσλήψειςΠροσλήψεις τριάντα (30) ατόμων για την κάλυψη αντίστοιχων θέσεων κλάδου ΠΕ Καθηγητών Φυσικής Αγωγής προκειμένου να λειτουργήσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα «Άθλησης για Όλους» κατά την περίοδο 2019-2020 με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μήνες, με ωριαία αποζημίωση.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1. Αίτηση

2. Βιογραφικό σημείωμα που να αναφέρεται στην προϋπηρεσία στα προγράμματα, στην επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, στην απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.λπ.

3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή, ότι θα απασχοληθεί σε όποια Δημοτική Ενότητα του υποδειχθεί (Δημοτικές Ενότητες Ευκαρπίας, Πολίχνης & Σταυρούπολης Δήμου Παύλου Μελά, και ότι δεν έχει κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (ποινική καταδίκη, στερητική ή επικουρική δικαστική συμπαράσταση).

4. Φωτοτυπία πτυχίου Φυσικής Αγωγής, ειδικότητας, μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώματος ή ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου στην Ελλάδα.

5. Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας.

6. Πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

7. Πρόσφατη βεβαίωση του Δήμου περί μονίμου κατοικίας.

8. Πρόσφατη βεβαίωση του ΟΑΕΔ ότι είναι άνεργος (έως 5 ημερών πριν την υποβολή της αίτησης).

9. Έγγραφα που αποδεικνύουν προϋπηρεσία, όπως: Βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κυρίου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης (μισθολογικές καταστάσεις ΙΚΑ ή άλλων ασφαλιστικών ταμείων) ή βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία φορολογικού χαρακτήρα (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, κ.λπ.) ή πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρημένα από την Επιθεώρηση Εργασίας και δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα και τα οποία αποτέλεσαν κριτήριο επιλογής.

10.Έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολυτέκνου ή του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία,

Προθεσμία και τόπος υποβολής αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από 12/10/2019 και για δέκα (10) ημέρες, έως και 21/10/2019 ώρες 9:00 – 14:00 στα γραφεία του Δήμου Παύλου Μελά (Διεύθυνση: Λαγκαδά 221, 3ος όροφος, Σταυρούπολη. Τηλ. Επικοινωνίας 2313 302 960 – 962).

Η παρούσα δημοσιεύεται σε δύο (2) εφημερίδες της Θεσσαλονίκης, στον Πίνακα Ανακοινώσεων του ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ και στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Δείτε εδώ την προκήρυξη

ΑΣΕΠ: Έρχονται 100 μόνιμες προσλήψεις στον ΟΠΕΚΑ



via Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις https://ift.tt/2MsEDWq
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη