Σύλληψη 35 αλλοδαπών για πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στα αεροδρόμια Χανίων και Ηρακλείου

Σύλληψη 35 αλλοδαπών για πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στα αεροδρόμια Χανίων και Ηρακλείου

35 συνολικά αλλοδαποί συνελήφθησαν για πλαστογραφία πιστοποιητικών στα αεροδρόμια Χανίων και Ηρακλείου, όταν επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στην Γερμανία, Βέλγιο, Ιταλία Γαλλία, Τσεχία και Ολλανδία.

Όλοι τους και συγκεκριμένα 26 άνδρες και 9 γυναίκες, ηλικίας από 18 έως 71 ετών, συνελήφθησαν, κατά το χρονικό διάστημα από 30.09 έως και 06.10 στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» και στο Διεθνή Αερολιμένα Χανίων «Ι. Δασκαλογιάννης», όταν σε έλεγχο από αστυνομικούς επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Ιταλίας, Γερμανίας, Ισπανίας, Βελγίου, Δανίας, Σουηδίας, Αργεντινής Πολωνίας, Ουγγαρίας, Αυστραλίας και Κορέας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό, ευρωπαϊκές χώρες

. Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και Χανίων αντίστοιχα.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/30SR5nE
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη