59η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη

59η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη

Για την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 από τις 9 το πρωί έως τη 1:30 μετά το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο Αγ.Ι.Ρέντη (Μπιχάκη 15) με διοργανωτές τον δήμο και το Κέντρο Αιμοδοσίας του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας "ο Άγιος Παντελεήμων", θα διεξαχθεί η 59η Εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

Ο Δήμος Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη, με αδιάλειπτη παρουσία στη διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας από το 1979, πραγματοποιεί ετησίως τουλάχιστον δύο οργανωμένες εθελοντικές αιμοδοσίες, στις οποίες παρατηρείται προσέλευση μεγάλου αριθμού εν δυνάμει αιμοδοτών με συγκέντρωση περίπου 300 μονάδων αίματος ανά χρόνο.

Η διαδικασία της αιμοδοσίας έχει διάρκεια λίγων λεπτών της ώρας και οι εν δυνάμει αιμοδότες θα πρέπει να είναι από 18 έως 65 χρόνων και να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους. Από την τακτική εθελοντική προσφορά στις δράσεις αιμοδοσίας του Δήμου μπορούν να παίρνουν αίμα οι αιμοδότες, οι συγγενείς τους μέχρι πρώτο βαθμό συγγένειας, τα παιδιά του δήμου που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία, ενώ εξαιρούνται οι προγραμματισμένες εγχειρήσεις βάσει νομοθεσίας.

Πνευματικό Κέντρο Αγ.Ι.Ρέντη Μπιχάκη 15 Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 Ώρες διεξαγωγής αιμοδοσίας: 9:00 π.μ. – 13.30 μ.μ.

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/2muXx5W
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.