Στην εντατική μετά το χειρουργείο η 5χρονη

Στην εντατική μετά το χειρουργείο η 5χρονη

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, νοσηλεύεται διασωληνωμένη μετά την πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, το πεντάχρονο κοριτσάκι που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά χθες το πρωί σε τροχαίο δυστύχημα στη Σκαλέτα Ρεθύμνου, όπου έχασε τη ζωή της μια γυναίκα 80 ετών, ενώ τραυματίστηκε και η τρίχρονη αδελφούλα του.

Το 5χρονο κοριτσάκι υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη Μονάδα Παίδων. Η μόλις 3 ετών αδελφή της νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική κλινική του ίδιου νοσοκομείου, φέροντας τραύματα στην λεκάνη και το πόδι.
Στο Πανεπιστημιακό νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ, αλλά χωρίς σοβαρά τραύματα και η μητέρα τους, και οδηγός του ενός από τα εμπλεκόμενα στο τροχαίο οχήματα.
Υπενθυμίζεται ότι στο δεύτερο αυτοκίνητο, εκτός από την άτυχη 80χρονη που έχασε τη ζωή της, επέβαιναν τρεις ακόμα ενήλικες. Ένα αντρόγυνο 56 ετών, εκ των οποίων η γυναίκα ανασύρθηκε πολυτραυματίας και εισήχθη στο χειρουργείο του νοσοκομείου Ρεθύμνου και χειρουργήθηκε. Ο σύζυγος της φέρει μηριαίο κάταγμα, ενώ στο πίσω κάθισμα καθόταν ένας ακόμα 55χρονος που είναι καλά στην υγεία του.

 

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/2oHrkcP
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.