Κοζάνη: 9 έως 12 Οκτωβρίου, το τετραήμερο «μαζί για την ασφάλεια μας»  

Κοζάνη: 9 έως 12 Οκτωβρίου, το τετραήμερο «μαζί για την ασφάλεια μας»   

 

Τετραήμερο ενημερωτικής εκστρατείας παιδιών και ενηλίκων, με  θέμα «Μαζί για την ασφάλεια μας», διοργανώνει  η Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης , με την στήριξη της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας και την συμμετοχή της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, από τις  9 έως και τις  12 Οκτωβρίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο των Κοίλων Κοζάνης.

Σε  συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε το μεσημέρι, ο Αστυνομικός Διευθυντής  Κοζάνης  Σπύρος  Διόγκαρης ανέφερε  ότι «η πρωτοβουλία αυτή, εντάσσεται στο πλαίσιο της εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας και της πρόληψης των τροχαίων και της εγκληματικότητας» και πρόσθεσε ότι «το τετραήμερο των εκδηλώσεων αυτών, περιλαμβάνει διαλέξεις και ενημέρωση γύρω από τρείς (3) θεματικές ενότητες, οι οποίες  αφορούν την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, την σχολική βία και την κυκλοφοριακή αγωγή».

Όπως υπογράμμισε , ο Αστυνόμος- Προϊστάμενος του γραφείου διοικητικής υποστήριξης και εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης  Κωνσταντίνος Τσιβίκης, «θα μεταφερθούν μαθητές δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων της Π.Ε  Κοζάνης στο Εκθεσιακό Κέντρο, προκειμένου στις τρεις (3) ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες του Κέντρου των Κοίλων Κοζάνης, να παρακολουθήσουν την ενημέρωση και τις διαλέξεις, στις αντίστοιχες  θεματικές ενότητες του προγράμματος».

Στο πλαίσιο του τετραημέρου των εκδηλώσεων, θα πραγματοποιηθεί επίσης ενημερωτική ημερίδα για το ευρύ κοινό, στην αίθουσα του Κοβεντάρειου στην Κοζάνη, την  Τετάρτη 9 Οκτωβρίου από τις  6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ, ενώ θα γίνει και η παρουσίαση  των ομάδων ΔΙΑΣ, ΕΚΑΜ και Πυροτεχνουργών, καθώς και κλήρωση ποδηλάτων.

 ΕΡΤ  ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Αντώνης  Μαυρίδης 

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2LUucvN
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη