Ικανοποιητική η αυτόνομη λειτουργία του ΤΕΠ τις 90 μέρες λειτουργίας του

Ικανοποιητική η αυτόνομη λειτουργία του ΤΕΠ τις 90 μέρες λειτουργίας του

Ειδικό επιμορφωτικό σεμινάριο που αφορά την αυτόνομη λειτουργία των Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών διοργανώθηκε από το Αχιλλοπούλειο και το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Όπως ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου σήμερα ο διοικητής του Αχιλλοπούλειου, Ματθαίος Δραμητινός, στα Επείγοντα  του Νοσοκομείου Βόλου το 2018 εξετάστηκαν 85.000 περιστατικά. Κάθε μέρα εξετάζονται 250 άτομα, οι γιατροί είναι ειδικοί και ο χρόνος αναμονής έχει μειωθεί σημαντικά για τον ασθενή  τις 90 ημέρες λειτουργίας τους.

Εξέφρασε δε την ικανοποίησή του καθώς η αυτόνομη λειτουργία των ΤΕΠ ήταν επιλογή της νυν διοίκησητ ου Νοσοκομείου. Σημειώνεται πάντως ότι δεν έχουν πληρωθεί οι θέσεις έξι γιατρών ώστε ο συνολικός αριθμός που εξυπηρετεί το Τμήμα να ανέλθει στους 10.

Στο σεμινάριο συμμετέχουν τα περισσότερα νοσοκομεία της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας. Ο διευθυντής του ΤΕΠ του «Αχιλλοπούλειου» κ. Ηλίας Καραμέτος είπε πως είναι τιμητική η διοργάνωση του σεμιναρίου για το αυτόνομο ΤΕΠ στον Βόλο.

«Ένα σωστά οργανωμένο ΤΕΠ είναι σπουδαίο για ένα νοσοκομείο», τόνισαν οι συμμετέχοντες στη σημερινή συνέντευξη Τύπου. «Το νοσοκομείο εφημερεύει κάθε μέρα και το προσωπικό δεν ξεκουράζεται», είπε ο Διοικητής του «Αχιλλοπούλειου»

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2o1YG5U
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη