Έρχονται στην Ελλάδα η μεγαλύτερη αλυσίδα επίπλων της Αμερικής και μεγάλη ιταλική αλυσίδα παιχνιδιών

Έρχονται στην Ελλάδα η μεγαλύτερη αλυσίδα επίπλων της Αμερικής και μεγάλη ιταλική αλυσίδα παιχνιδιών

Με την επέκταση του εμπορικού πάρκου Smart Park της REDS του ομίλου «Ελλάκτωρ» στα Σπάτα έρχονται δύο νέες αλυσίδες να μπουν στο ρόστερ της λιανικής αγοράς. Ο λόγος για τις Ashley Homestore και Toys Center

Η προσθήκη επιπλέον 15.500 τ.μ. εμπορικών καταστημάτων αναμένεται να είναι λειτουργική εντός του φθινοπώρου, ενισχύοντας σημαντικά τις προοπτικές του εν λόγω κέντρου, το οποίο θα προσφέρει πλέον συνολική εκμισθώσιμη επιφάνεια άνω των 51.000 τ.μ. Η συνολική επένδυση της REDS ανέρχεται σε 26 εκατ. ευρώ. Ηδη, το 70% των πρόσθετων επιφανειών έχει μισθωθεί, με τις τελευταίες προσθήκες μάλιστα να αφορούν δύο πρωτοεμφανιζόμενες αλυσίδες στην ελληνική αγορά.

Ο λόγος για την Ashley Homestore, η οποία θα μισθώσει κατάστημα 800 τ.μ. με έπιπλα και είδη οικιακού εξοπλισμού, όπως επίσης και την αλυσίδα Toys Center, που θα μισθώσει 800 τ.μ., όπου θα πωλούνται παιχνίδια και εποχιακά είδη.

H Ashley HomeStore είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα επίπλων της Αμερικής με περισσότερα από 975 καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Το πρώτο της κατάστημα άνοιξε μόλις το 1997 στην Αλάσκα και πλέον διαθέτει παρουσία σε 56 χώρες από την Μογγολία μέχρι την Κένυα και από την Γουατεμάλα έως την γειτονική Τουρκία.

toys3

Η μητρική της, η Ashley Furniture Industry είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός επίπλων στον κόσμο. To βασικό της εργοστάσιο μεγέθους 140.000 τ.μ. βρίσκεται στην Αρκέιντια στην πολιτεία Γουισκάνσιν ενώ διαθέτει και αρκετά μικρότερα εργοστάσια σε ασιατικές χώρες όπως Κίνα και Βιετνάμ.

Ashley HomeStores Outdoor Pic

 Τα Toys Center ξεκίνησαν την πορεία τους στην δεκαετία του '90 και σήμερα διαθέτουν περισσότερα από 125 καταστήματα στην γειτονική χώρα. Πέρυσι οι πωλήσεις της αλυσίδας άγγιξαν τα 400 εκατ. ευρώ. Το πρώτο κατάστημα στην Ελλάδα θα ανοίξει από την Prenatal η οποία αποτελεί βασικό σήμα του ομώνυμου ομίλου στην οποία ανήκει και η αλυσίδα παιχνιδιών.



via Ειδήσεις | Live News - Dikaiologitika News | Ειδήσεις τώρα - Dikaiologitika News | Ειδήσεις τώρα https://ift.tt/2nlsFFw
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη