Επίθεση ενόπλου στη Γερμανία- Πληροφορίες για νεκρούς

Επίθεση ενόπλου στη Γερμανία- Πληροφορίες για νεκρούς

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς στην πόλη Χάλε της ανατολικής Γερμανίας. Η μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα Bild ανέφερε στον ιστότοπό της πως οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν μπροστά σε Συναγωγή.

Γερμανικά μέσα αναφέρουν ότι ο δράστης πυροβόλησε πρώτα μια γυναίκα που έπεσε νεκρή, ενώ αρκετοί άλλοι τραυματίστηκαν από πυρά πυροβόλου όπλου.

Μια χειροβομβίδα ρίχτηκε στο εβραϊκό νεκροταφείο ενώ ο επιτιθέμενος διέφυγε προς την κατεύθυνση της Λειψίας, σύμφωνα με την Bild.

«Έχουμε ανάπτυξη [αστυνομικών] στη Χάλε», ανέφερε η τοπική αστυνομία στο Twitter. «Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά ευρήματα, σκοτώθηκαν άνθρωποι. Διενεργούμε επείγουσες έρευνες. Ο δράστης διαφεύγει. Παρακαλούμε μείνετε στα σπίτια σας ή αναζητείστε άλλον ασφαλή τόπο», προειδοποίησε η αστυνομία καλώντας τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους ή να βρουν καταφύγιο.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/33isSIV
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη