Δίκη Χ.Α : Ε. Ζαρούλια: «Πολιτική η δίωξη της Χρυσής Αυγής»

Δίκη Χ.Α : Ε. Ζαρούλια: «Πολιτική η δίωξη της Χρυσής Αυγής»

 

Για πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής, έκανε λόγο στην απολογία της η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρουλια. Όπως υποστηριξε, για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ενημερωθηκε τόσο αυτή όσο και ο σύζυγός της, την επόμενη μέρα το μεσημέρι, από τα γραφεία του κόμματος.  Στη σύντομη απολογία της, είπε χαρακτηριστικά: «Πως είναι δυνατόν να ήξερε ο ελληνικός λαός πως είμασταν διευθυντές εγκληματικής οργάνωσης και να μας ψήφισε». Η Ε. Ζαρούλια κράτησε αποστάσεις από τις κατά καιρούς ρατσιστικές αναφορές μελών και πρώην βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Η απολογία, νωρίτερα, του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αντώνη Γρέγου, κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με αυτή των υπολοίπων πρώην βουλευτών της . Υποστήριξε, πως «πιστεύω ακράδαντα ότι είναι σκευωρία, η Χρυσή Αυγή γνώριζε μεγάλη άνοδο, έπρεπε να βρουν κάτι να μας σταματήσουν» . Επιπλέον, απέκλεισε το ενδεχόμενο να πήρε από κάποιον εντολή ο Ρουπακιάς για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Πηγή: ΕΡΤ

Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2IA4RoQ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη