Καφενείο φιλάθλων "ΠΑΣ Λαμία": Η προπονητοφαγία είναι το αγαπημένο χόμπι ενός Έλληνα και δη Λαμιώτη...


Η προπονητοφαγία είναι το αγαπημένο χόμπι ενός Έλληνα και δη Λαμιώτη..........


Εδώ στη γούρνα κάποιοι βρίζουν τον κύριο Τεννέ,έναν άνθρωπο που κατάφερε να κάτσει 2,5 χρόνια στον "ηλεκτρικό" πάγκο της Ομάδας μας(ο μακροβιότερος;;;), και να επιτύχει πράγματα που άλλοι δεν θα πετύχαιναν σε 1000 ζωές.

Ή τον κύριο Χαβο που λίγο έλειψε να μας βγάλει Ευρώπη.

Ή μήπως να πάω αρκετά χρόνια πίσω?? Τότε στην Δ' που είχε αναλάβει μια εμβληματική μορφή του Φθιωτικου ποδοσφαίρου, ο κύριος Πέτρος Πανόπουλος, ο οποίος είχε την ομαδα σε πορεία πρωταθλητισμου ενώ στο Ροστερ παίζανε πιτσιρικάδες, κάποιοι μάλιστα για 1η χρόνια!!!

Παρ' όλα αυτά αντικατασταθηκε ούτε στα μισά του πρωταθλήματος για άγνωστους λόγους.Πόσω μάλλον τώρα που έχουμε έναν πολύ πιο άπειρο κόουτς από τους προαναφερθεντες, τον κο Αντωνίου, οι φωνές αυτές πληθαίνουν.

Εντάξει ρε μάγκες το είχα γράψει και το καλοκαίρι κάνοντας άλλη μια ρισκαδορικη εκτίμηση δημόσια, δεν είναι και ο Μουρινιο ο άνθρωπος.Ωστόσο κάνει καλή δουλειά και με βάση το υλικό που έχουμε τον θεωρώ από τους ιδανικοτερους που υπάρχουν στη διαχείριση του (αυτο θα το αναλύσω κάποια άλλη στιγμή). Οπότε Σωτήρη προχώρα και μην μασάς, η Ομάδα έχει Προπονητή !!!

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη