ΚΙΝΑΛ Β. Κεγκέρογλου: κουβέντα για τοπικά και περιφερειακά εκλογικά αποτελέσματα

ΚΙΝΑΛ  Β. Κεγκέρογλου: κουβέντα για τοπικά και περιφερειακά εκλογικά αποτελέσματα

Χωρίς την παρουσία των υποψηφίων βουλευτών του ΚΙΝΑΛ- με εξαίρεση τον Νίκο Χαυτούρα-  χθες η συνέλευση της διευρυμένης νομαρχιακής του ΚΙΝΑΛ, στο ξενοδοχείο Κυψέλη, για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος τόσο για τις βουλευτικές όσο και τις αυτοδιοικητικές εκλογές, σε επίπεδο Θεσσαλίας και Μαγνησίας,  υπό την προεδρία του Βασίλη Κεγκέρογλου. Ο κ. Κεγκέρογλου εισέπραξε τη δυσαρέσκεια των μελών του τοπικού ΚΙΝΑΛ, πολλά εκ των οποίων δεν συμμετείχαν  επίσης στη συνέλευση.

Η παρουσία του κ. Κεγκέρογλου, παρά το γεγονός ότι ερωτήθηκε σχετικά με τα εκλογικά αποτελέσματα σε Βόλο, Μαγνησία και Περιφέρεια Θεσσαλίας δεν θέλησε να τοποθετηθεί και αρκέστηκε να πει ότι οι εκλογές τελείωσαν και συνεπώς οι όποιοι χειρισμοί ή χρίσματα που δόθηκαν είναι παρελθόν. Επικεντρώθηκε στην ανάλυση της γενικής πολιτικής κατάστασης της χώρας, λέγοντας  ότι  ο κόσμος ανέμενε μια αλλαγή που δεν ήρθε ποτέ και άσκησε κριτική στην οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης προβλέποντας ότι θα υπάρξουν για τη χώρα νέα αδιέξοδα.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/33BHFhT
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη