Οκτώ χρόνια για τον βιασμό της γυναίκας του και την κακοποίηση της κόρης του

Οκτώ χρόνια για τον βιασμό της γυναίκας του και την κακοποίηση της κόρης του

Σε οκτώ χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε ένας 46χρονος από το χωριό του Νοτίου Πηλίου, που κατηγορούνταν για για το βιασμό κατ εξακολούθηση της συζύγου του και την βίαια συμπεριφορά απέναντι στην κόρη του, που την κακοποιούσε με πιρούνι, βέργες και ότι άλλο έβρισκε μπροστά του. Αυτή είναι η απόφαση του  Μικτού Ορκωτού Εφετείου Λάρισας , που εκδικάστηκε η υπόθεση.
Μετά τον γάμο, που έγινε με προξενιό, ο ίδιος την απέκοψε  από τους δικούς της, την παρακολουθούσε με …κιάλια ακόμα και όταν πήγαινε στον μπακάλη, ενώ της ζητούσε διαρκώς να κάνουν σεξ.
Βίαιος ήταν και με την κόρη του. Έφτανε στο σημείο να την κλειδώνει στο υπόγειο και να βάζει τον γιο του να τη φυλάει για να μην βγει.
Χθες στο δικαστήριο τα παιδιά του δεν ήθελαν ούτε να τον αντικρίσουν.
Εν τέλει καταδικάστηκε σε κάθειρξη 8 ετών, απόφαση που τον οδηγεί εκ νέου στη φυλακή Γρεβενών για να συνεχίσει να εκτίει την ποινή του.

Πηγή: Ελευθερία (Κώστας Γκιάστας)

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2MlbmxW
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη