Επισκέφτηκε περιοχές του Καρλοβάσου που γίνονται εργασίες

Επισκέφτηκε περιοχές του Καρλοβάσου που γίνονται εργασίες

Επισκέψεις σε τέσσερα   σημεία της πόλης του Καρλοβάσου  πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου Αλέξανδρος Λυμπέρης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο  Γεώργιο Διακοσταμάτη  και  υπαλλήλους  των τεχνικών υπηρεσιών  του Δήμου.

Πρώτα επισκέφτηκε το Δημοτικό  Στάδιο Καρλοβάσου προκειμένου να δει από κοντά τις εργασίες που θα γίνουν με αφορμή την αλλαγή του χλοοτάπητα, στην συνέχεια  το παλιό Γυμνάσιο του οποίου κάποια κοντέινερ θα χρησιμοποιηθούν για γραφεία των νέων δημοτικών υπαλλήλων, το νηπιαγωγείο  του  Όρμου  Καρλοβάσου που χρειάζεται παρεμβάσεις για να στεγάσει τα  προνήπια των οποίων είναι πλέον υποχρεωτική η προσχολική αγωγή και τέλος  το Παλαιό Καρλόβασι όπου υπάρχουν σημεία του οδικού δικτύου που έχουν υποστεί καθίζηση και χρειάζονται βελτίωση στην βατότητα τους.

Ο κ. Λυμπέρης τόνισε ότι τέτοιες  επισκέψεις θα  γίνονται  όχι μόνο  στο Καρλόβασι άλλα και σε όλες τις περιοχές του Δήμου της Δυτικής  Σάμου σε τακτά διαστήματα.   

 

The post Επισκέφτηκε περιοχές του Καρλοβάσου που γίνονται εργασίες appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2Vtdyqc
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη