«Σούπα με Σούμαν» για το Μεγάλο μας Σπίτι

«Σούπα με Σούμαν» για το Μεγάλο μας Σπίτι

Για την ενίσχυση των σκοπών του μη κερδοσκοπικού σωματείου το Μεγάλο μας Σπίτι θα διατεθούν τα έσοδα από την παράσταση Σούπα με Σούμαν της καλλιτεχνικής ομάδας 'theatree', την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 13:30 στο Ίδρυμα Β & Μ Θεοχαράκη (Βασιλίσσης Σοφίας 9 & Μέρλιν στην Αθήνα).

Λίγα λόγια για την παράσταση

Η μικρή Κατερίνα θα χρειαστεί να μείνει για λίγες μέρες στο σπίτι της γιατί έχει πυρετό. Για συντροφιά της θα έχει τον αρκούδο της, τον Τέντυ, και τη μουσική του Σούμαν που της χάρισε ο πατέρας της.

Αυτές τις λιγοστές ημέρες ανάπαυσης, το δωμάτιό της γίνεται τόπος συνάντησης των σημαντικότερων προσώπων του περιβάλλοντός της· η μητέρα της, ο γιατρός, ο παππούς και η γιαγιά. Ο πατέρας, αν και παρών σε κάθε συζήτηση, δυστυχώς απουσιάζει. Όλες αυτές οι παρουσίες και απουσίες διαμορφώνουν με τον τρόπο τους τόσο το παιδί, όσο και τους μεγάλους.

Μια καθημερινή, ανθρώπινη ιστορία την οποία η παιδική φαντασία και το χιούμορ μεταμορφώνουν σε ένα θεατρικό έργο με χορό, σε ένα ιδιαίτερο ρεσιτάλ πιάνου. Σε αυτήν την ιστορία, κάθε θεατής, μικρός ή μεγάλος, μπορεί να συναντήσει διαφορετικές πτυχές του εαυτού του.

Λίγα λόγια για το Μεγάλο μας Σπίτι

Το ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ λειτουργεί από το 2015 και δημιουργήθηκε από μια ομάδα επαγγελματιών ψυχικής υγείας, με σκοπό να αποτελέσει έναν χώρο υποδοχής, πρώιμης κοινωνικοποίησης και πρωτογενούς πρόληψης μέσα από το ελεύθερο παιχνίδι, την αλληλεπίδραση και τη συνάντηση με τους άλλους. Απευθύνεται σε παιδιά 0-4 ετών που τον επισκέπτονται με τους συνοδούς τους χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Ο χώρος όπου στεγάζεται (Κτιριακό Συγκρότημα Πάρκου για το Παιδί και τον Πολιτισμό, Τριφυλίας και Λάμψα, Αμπελόκηποι 11524) έχει παραχωρηθεί από το Δήμο Αθηναίων, ο οποίος καλύπτει κάποια από τα βασικά λειτουργικά του έξοδα. Για την κάλυψη αναγκών που προκύπτουν στην πορεία της λειτουργίας του αναζητούνται χρηματικοί πόροι, είτε χορηγίες σε είδος.

Οι ώρες λειτουργίας του είναι: Δευτέρα, Παρασκευή 10.00-13.00, Τρίτη, Τετάρτη και Σάββατο 16.00-19.00 (χειμώνα), 17.00-20.00 (καλοκαίρι).

Η εξασφάλιση λειτουργίας του χώρου είναι πολύ σημαντική, όπως φαίνεται από την διαρκώς αυξανόμενη προσέλευση παιδιών και των συνοδών τους, όχι μόνο από τη γειτονιά, αλλά και από όλη την Αθήνα.

Χρήσιμες πληροφορίες 

Διάρκεια παράστασης: 60′

Προτείνεται για παιδιά από τρεισήμισι ετών, αλλά και για θεατές κάθε ηλικίας.

Η πρόσβαση στο θέατρο μπορεί να γίνει είτε οδικώς, είτε με τα ΜΜΜ (290m από το σταθμό Σύνταγμα).

Χωρητικότητα θεάτρου: Έως και 120 παιδιά (οι θέσεις είναι στημένες αμφιθεατρικά, ώστε να μπορούν όλα τα παιδιά να βλέπουν στη σκηνή).

Το εισιτήριο είναι 10 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Σωματείο για την ενίσχυση των σκοπών του.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επί τόπου αγορά εισιτηρίων (απαραίτητη η προσέλευση, τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έναρξη της παράστασης).

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2WnkrJV
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη