Αντίδραση από ΠΑΜΕ και ΚΚΕ: Ο Πρωθυπουργός απαιτεί σιγή ασυρμάτου

Αντίδραση από ΠΑΜΕ και ΚΚΕ: Ο Πρωθυπουργός απαιτεί σιγή ασυρμάτου

«Σιγή νεκροταφείου» απαιτεί ο πρωθυπουργός της χώρας από τους εργαζόμενους, ήταν η αντίδραση του ΠΑΜΕ αναφερόμενο  στη δήλωση του Κυριακού Μητσοτάκη περί απεργίας λίγων, ενώ το ΚΚΕ σχολίασε ότι «πάει πολύ ο πρωθυπουργός, που εκλέγεται με λιγότερο από το 30% των εχόντων δικαίωμα ψήφου Ελλήνων πολιτών, να μιλάει για μειοψηφίες απεργών».

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΑΜΕ «για μια ακόμα φορά η κυβέρνηση φέρνει νομοσχέδιο που τσακίζει τα δικαιώματα και τους μισθούς των πολλών για χάρη μιας χούφτας επιχειρηματιών και "επενδυτών"».

Κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι τα έχει βρει σε όλα με την ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ και ότι όσους τάχα κατηγορεί ως «επαγγελματίες συνδικαλιστές», καθώς και ότι προσπαθεί να παρέμβει στις συλλογικές αποφάσεις και τη ζωή των συνδικάτων.Καταλήγοντας στην ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ τονίζει ότι «το μήνυμα σήμερα το πήρε, γι' αυτό και ο πρωθυπουργός ενοχλήθηκε! Κάτω τα χέρια από τα συνδικάτα!Όλοι στον αγώνα!».

ΚΚΕ: Πάει πολύ να μιλάει για μειοψηφίες

«Πάει πολύ ο πρωθυπουργός, που εκλέγεται με λιγότερο από το 30% των εχόντων δικαίωμα ψήφου Ελλήνων πολιτών, να μιλάει για μειοψηφίες απεργών, μόνο και μόνο για να κρύψει την επίθεση που σχεδιάζει με το κατάπτυστο πολυνομοσχέδιο στους μισθούς, τις συλλογικές συμβάσεις και τα συνδικαλιστικά δικαιώματα, που έχουν κατακτηθεί με αγώνες και αίμα», σχολίασε το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ, αντιδρώντας στην δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το ΚΚΕ, επίσης, αναφερόμενο στους «επαγγελματίες του συνδικαλισμού» σχολίασε: «Ας τους αναζητήσει στο κόμμα του, στους νόθους και τους ανθρώπους των επιχειρήσεων μέσα στα συνδικάτα, με τους οποίους συναντιέται ο κ. Μητσοτάκης. Ναι, όλοι αυτοί δεν έχουν καμία επαφή με τον κόσμο της εργασίας, ο οποίος, σε πείσμα του κ. Μητσοτάκη, θα υπερασπιστεί μαζί με τα ταξικά συνδικάτα τα δικαιώματά του».



via Ειδήσεις | Live News - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2oxImd6
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη