ΑΕΚ: Αγωνία για το αν θα προλάβει ο Μάνταλος το ντέρμπι με Ολυμπιακό

ΑΕΚ: Αγωνία για το αν θα προλάβει ο Μάνταλος το ντέρμπι με Ολυμπιακό

Ο Πέτρος Μάνταλος σήμανε συναγερμό στην ΑΕΚ, λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Οι κιτρινόμαυροι ξεκίνησαν την Τρίτη την προετοιμασία τους για το ματς με τον Ολυμπιακό την Κυριακή, με τον Πέτρο Μάνταλο να μην προπονείται κανονικά.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ έκανε σήμερα θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, καθώς ταλαιπωρείται από μια κάκωση γαστροκνημίας αριστερού ποδιού και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται κάθε μέρα για να φανεί αν το πρόβλημα του είναι σοβαρό και θα τον αφήσει εκτός για το παιχνίδι με τους Πειραιώτες.

Plan b και χωρίς αρχηγό

Σε κάθε περίπτωση ο Μάνταλος πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός μέχρι το ντέρμπι της Κυριακής για να είναι έτοιμος να παίξει. Ομως και ο Νίκος Κωστένογλου θα τον περιμένει, ενώ παράλληλα πρέπει να σκέφτεται και plan b για την πιθανή απουσία του αρχηγού.

Στα πάνω του ο Μάνταλος

Ο Μάνταλος βρίσκεται φέτος σε εξαιρετική κατάσταση και πατώντας πλέον πολύ καλά στα πόδια του οδηγεί την ΑΕΚ μαζί με τον Μάρκο Λιβάγια. Την Κυριακή αναδείχθηκε και MVP της αναμέτρησης με τον Βόλο μιας και σκόραρε δις, ενώ έδωσε και μια ασίστ. Ενδεχόμενη απουσία του από το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι πολύ μεγάλο πλήγμα για τον Δικέφαλο.

Πηγή: Sportime.gr



via Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις https://ift.tt/33WhkeP
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη