Σύσκεψη στο Πλωμάρι με Χ.Αθανασίου και Σ.Κύτελη

Σύσκεψη στο Πλωμάρι με Χ.Αθανασίου και Σ.Κύτελη

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης, επισκέφθηκε χθες το πρωί το Πλωμάρι, όπου παρουσία του Αντιπροέδρου της Βουλής των Ελλήνων, βουλευτή Λέσβου Χαράλαμπου Αθανασίου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημοσθένη Χατζηγιάννη, του Εντεταλμένου Πλωμαρίου Δημήτρη Βαρβαγιάννη, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Πλωμαρίου Ιωάννη Ξανθούλη και των μελών του Τοπικού Συμβουλίου, προήδρευσε σύσκεψης στην οποία εξετάστηκαν διεξοδικά και εμπεριστατωμένα ζητήματα που αφορούν την Δημοτική Κοινότητα.

Ειδικότερα, συζητήθηκε η πορεία των έργων που πρέπει άμεσα να δρομολογηθούν και να υλοποιηθούν στην κατεύθυνση της ανάπτυξης της περιοχής, όπως η δημιουργία Πύλης Σένγκεν, η ασφαλτόστρωση του δρόμου Αγιάσος – Μεγαλοχώρι, η ανακαίνιση του Μιχαλέλειου Οίκου Ευγηρίας κ.α. Επιτακτική κρίθηκε ακόμη η βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας, όπου υπάρχουν σοβαρά προβλήματα, αλλά και η αποκατάσταση των ζημιών από τον ισχυρό σεισμό του 2017, ζητήματα που αν και ήταν «πρώτης γραμμής», δυστυχώς, δεν είχαν προχωρήσει.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στα θέματα που συνδέονται με την καθημερινότητα, την βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων, καθώς και την προβολή και ανάδειξη της περιοχής.

Ακολούθησε γόνιμος διάλογος με κατάθεση προτάσεων, με τον Δήμαρχο να επισημαίνει ότι με σύμπνοια και μεθοδική δουλειά η νέα Δημοτική Αρχή δρομολογεί την επίλυση των ζητημάτων που υπάρχουν, ώστε να υλοποιηθεί με γοργούς ρυθμούς ο προγραμματισμός της, προς όφελος του τόπου και των κατοίκων του.

The post Σύσκεψη στο Πλωμάρι με Χ.Αθανασίου και Σ.Κύτελη appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/2LRymEG
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.