Συμβολική κατάληψη της Π.Ε. Μαγνησίας και δρώμενα από την Επιτροπή Πολιτών

Συμβολική κατάληψη της Π.Ε. Μαγνησίας και δρώμενα από την Επιτροπή Πολιτών

Σε κατάληψη του προαύλιου χώρου του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων – χωρίς όμως να παρεμποδίζεται η λειτουργία των υπηρεσιών της –  έχουν προχωρήσει από τις 8 το πρωί σήμερα (16-10-2019) περίπου 50 άτομα, τα οποία συμμετέχουν στην κινητοποίηση της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών κατά της καύσης σκουπιδιών, ενόψει της εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων κατά της ΑΓΕΤ-Lafarge, αύριο Πέμπτη, σχετικά με τη φορτοεκφόρτωση σκουπιδιών στο λιμάνι της τσιμεντοβιομηχανίας.

Γύρω από το κτίριο έχουν παραταχθεί δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ οι διαμαρτυρόμενοι  πραγματοποιούν διάφορα δρώμενα και παράλληλα σερβίρουν καφέ στον κόσμο. Στο χώρο έχει στηθεί επίσης έκθεση με έργα Βολιωτών καλλιτεχνών εμπνευσμένα από τον αγώνα ενάντια στην καύση σκουπιδιών.

Η κατάληψη θα λήξει με την έναρξη συναυλίας από έντεχνα και ροκ σχήματα, στις 7.30 μμ στην Πλατεία Ελευθερίας.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2oMHdia
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη