Διεγράφη από την «ΑΝΑΣΑ» ο Π. Μιχαηλίδης, αναλαμβάνει ο Ι. Καρυπίδης

Διεγράφη από την  «ΑΝΑΣΑ» ο Π. Μιχαηλίδης, αναλαμβάνει ο Ι. Καρυπίδης

Εκτός της δημοτικής παράταξης «ΑΝΑΣΑ» έθεσαν οι 5 εκλεγμένοι σύμβουλοί της κ. κ Κ. Αραμπατζής, Ι. Καρυπίδης,Π. Κυριακίδης, Γ.Πασσιάς και Αν. Σεραφειμίδης, τον επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Παύλο Μιχαηλίδη. Νέος επικεφαλής της Παράταξης ορίστηκε ο κ. Καρυπίδης.

Τη διάσπαση της «ΑΝΑΣΑ» σχολίασε μέσα από τον λογαριασμό της παράταξης του στο Facebook, ο πρώην δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης ,κάνονοντας λόγο για λογική του «Διαίρει και Βασίλευε»μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

«Με λύπη πληροφορήθηκα από τα τοπικά ΜΜΕ ότι το ρήγμα στην παράταξη «ΑΝΑΣΑ» είναι πλέον οριστικό με τον Παύλο Μιχαηλίδη να ανεξαρτητοποιείται και τους υπόλοιπους πέντε να αποτελούν μία ομάδα.
Η πολιτική μου στάση και θέση είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με τις αρχές που πρέσβευε η συγκεκριμένη παράταξη κατά την προηγούμενη αυτοδιοικητική περίοδο, όπως θα θυμάστε άλλωστε, όλοι.
Αυτό όμως δεν μου επιτρέπει να κλείσω τα μάτια και να μην δω την ευθύνη που έχουν οι υπηρέτες της λογικής "Διαίρει και Βασίλευε" μέσα στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο της Αλεξανδρούπολης στη διαμόρφωση της νέας τάξης στα πράγματα.
Ο κατακερματισμός παρατάξεων εξυπηρετεί καταφανώς τους μη έχοντες πλειοψηφίες και υπηρετεί τη δημιουργία λυκοφιλιών που σε καμία περίπτωση δεν τιμούν τη Δημοκρατία και αυτό που κληθήκαμε να υπηρετήσουμε όλοι οι αιρετοί: το κοινό συμφέρον».

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/2nzgAN6
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.