Στη Σαμοθράκη συνεδρίασε το Δ. Σ. του Επιμελητηρίου Έβρου

Στη Σαμοθράκη συνεδρίασε το Δ. Σ. του Επιμελητηρίου Έβρου

Τις δράσεις με τις οποίες θα μπορούσαν να στηριχτούν οι επαγγελματίες της Σαμοθράκης, διερεύνησε το διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου Έβρου, στην εκτός έδρας συνεδρίαση που πραγματοποίησε εχθές στο νησί, με τη συμμετοχή των τοπικών αρχών και ντόπιων επαγγελματιών.

Κυριάρχησαν τα θέματα ενίσχυσης της τουριστικής κίνησης και της εξωστρέφειας του νησιού, ενώ συζητήθηκαν και οι δυνατότητες πρόσβασης του επαγγελματικού κόσμου της Σαμοθράκης στην επιχειρηματική εκπαίδευση. Στις άμεσες ενέργειες που αποφασίστηκαν ήταν η χρηματοδότηση των επαγγελματιών για τη συμμετοχή τους σε διεθνή τουριστική έκθεση, ενώ από αποφασίστηκε, από κοινού, φορείς και Επιμελητήριο, να συντονίσουν τη δράση τους για την επαναλειτουργία Τελωνείου στη Σαμοθράκη και την αναβίωση του δημοσιογραφικού συνεδρίου. Το διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου θα συνεδριάσει εκ νέου με τη συμμετοχή των φορέων της Σαμοθράκης, στα τέλη Ιανουαρίου του 2020, προκειμένου να οριστικοποιηθούν και τα υπόλοιπα θέματα «κοινής στόχευσης», που τέθηκαν εχθές, στη βάση των προτάσεων που κατατέθηκαν. «Είναι η δεύτερη συνεδρίαση εκτός έδρας του Επιμελητηρίου 'Έβρου για το 2019», δήλωσε μετά τη σύσκεψη ο πρόεδρός του, Χριστόδουλος Τοψίδης, σημειώνοντας πως «η παρούσα διοίκηση έχει αποφασίσει να πραγματοποιεί τέτοιες συνεδριάσεις ανά περιοχή, για την καταγραφή των προβλημάτων και τη διάγνωση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο Έβρος», όπως χαρακτηριστικά είπε.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2VHFLcJ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη