Έκαναν έφοδο οι αστυνομικοί σε κτίριο που έμεναν μετανάστες

Έκαναν έφοδο οι αστυνομικοί σε κτίριο που έμεναν μετανάστες

Έφοδο πραγματοποίησαν το πρωί της Παρασκευής  αστυνομικές δυνάμεις σε πανσιόν στην περιοχή του σταδίου της Σάμου και δίπλα από το 2ο Δημοτικό Σχολείο, όπου διέμεναν περισσότεροι μετανάστες από ότι χωρούσαν σε κάθε δωμάτιο.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα υπήρχαν διαμαρτυρίες των περιοίκων  για θέματα υγιεινής στο συγκεκριμένο κτίριο, τα σκουπίδια που πετούσαν έξω από το συγκεκριμένο κτίριο ήταν καθημερινό φαινόμενο ενώ   σε τακτά χρονικά διαστήματα υπήρχαν συμπλοκές μεταξύ των μεταναστών και ξυλοδαρμοί.

Από νωρίς το πρωί βρέθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, έβγαλαν από τα δωμάτια όσους διέμεναν εκεί και με οχήματα της Αστυνομίας μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση  Σάμου.

Παρόντες  ήταν ο κ. Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Σάμου, ο Διευθυντής της ΔΑ Σάμου και υπάλληλοι του τμήματος Υγιεινής της ΠΕ και ΔΟΥ Σάμου.

Με την καταμέτρηση διαπιστώθηκε ότι στα συγκεκριμένα δωμάτια έμεναν 55 άτομα + 3 μικρά παιδιά. Φορτηγό μάζεψε τα διάφορα πράγματα που είχαν στην κατοχή τους και αναμένεται ο ιδιοκτήτης να κλείσει τις εισόδους και τα παράθυρα και να σφραγιστεί το συγκεκριμένο οίκημα.

 

The post Έκαναν έφοδο οι αστυνομικοί σε κτίριο που έμεναν μετανάστες appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2MRsLgS
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη