Θεσσαλονίκη: Ταχιάος και Νοτοπούλου «σφάζονται» για το Μετρό

Θεσσαλονίκη: Ταχιάος και Νοτοπούλου «σφάζονται» για το Μετρό

Αντιπαράθεση μεταξύ του προέδρου της Αττικό Μετρό, Νίκου Ταχιάου και της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Θεσσαλονίκη Μαζί", Κατερίνας Νοτοπούλου, σημειώθηκε στη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης με μοναδικό θέμα συζήτησης το Μετρό και τα αρχαία του Σταθμού Βενιζέλου.

Η κ.Νοτοπούλου ζητούσε επίμονα από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Δρόσο Τσαβλή, να λάβει το λόγο, ως επικεφαλής παράταξης, προκειμένου να διαβάσει την επιστολή του πρώην προέδρου της Αττικό Μετρό, Γιάννη Μυλόπουλου, αναφορικά με την πορεία του Μετρό, την ώρα που ήταν στο βήμα για δευτερολογία ο νυν πρόεδρος, Νίκος Ταχιάος.

"Αυτός είναι ο γκαϊλές σας;", είπε ο κ.Ταχιάος μετά τις συνεχείς αναφορές της κ.Νοτοπούλου να αναγνωσθεί η επιστολή του πρώην προέδρου της Αττικό Μετρό. "Υπάρχει λόγος που δεν θέλετε να αναγνωσθεί η επιστολή του κ.Μυλόπουλου;", αναρωτήθηκε η βουλευτής απευθυνόμενη προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου.

"Σας διαβεβαιώ ότι το Μετρό θα το πάμε μέχρι τέλους. Το δημόσιο χρήμα θα το προστατεύσουμε εμείς. Ωραία η πασαρέλα και το παραμύθι, όμως Μετρό δεν θα υπήρχε στην πόλη πριν τα τέλη του 2022 και θα έλειπε ο σταθμός Βενιζέλου. Και το δικό μας στοίχημα είναι να ολοκληρωθεί όλο στις αρχές του 2023", ανέφερε ο κ.Ταχιάος.

"Λέτε ασύστολα ψέματα. Αυτή τη στιγμή κινδυνεύει το μέλλον της πόλης", είπε από την πλευρά της η κ.Νοτοπούλου.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις https://ift.tt/2VnoZjh
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη