Λαμία – Παναιτωλικός: Δηλώσεις Προπονητών


Ο Παναιτωλικός μπορεί να μην κατάφερε να πάρει το διπλό στη Λαμία, όμως η εμφάνισή του και τα προηγούμενα αποτελέσματά του κάνουν έστω και την ισοπαλία να είναι κάτι θετικό. Με αυτό το βαθμό ο Παναιτωλικός σπάει τις συνεχείς ήττες των 5 πρώτων αγώνων και έχει το νου του πλέον στον επόμενο αγώνα του πρωταθλήματος.

Ο μισός, ίσως και ολόκληρος, βαθμός ανήκει δικαιωματικά στο Νίκο Γιαννακόπουλο με τις επεμβάσεις του τόσο κάτω από τα δοκάρια, αλλά και στην περιφέρεια της μεγάλης περιοχής, καθώς δεν ήταν μία μόνο η φορά που χρειάστηκε να βγει από την εστία του για να ανακόψει την αντίπαλη επιθεση.

Σε όλες τις υπόλοιπες θέσεις ο Παναιτωλικός έδειξε τον ίδιο κακό εαυτό των προηγούμενων παιχνιδιών. Η άμυνα του Παναιτωλικού δε μπόρεσε να σταματήσει τις προσπάθειες των Βάντερσον, Καραμάνο, Τουράμ και Βασιλόγιαννη, με αποτέλεσμα να τους επιτρέψει πάρα πολλές φορές να φτάσουν κοντά στο γκολ. Η επίθεση για άλλη μια φορά ήταν αρκετά ασύνδετη, χωρίς να δημιουργούνται οργανωμένες επιθέσεις και οι μόνες ευκαιρίες να είναι αυτές από ατομικές ενέργειες, όπως η πολύ καλή ευκαιρία του Αριγίμπι στο 88′.

Δηλώσεις Προπονητών

Ο Κάστρο κάθε άλλο παρά ευχαριστημένος ήταν με το αποτέλεσμα και χαρακτήρισε το αποτέλεσμα δίκαιο. Στάθηκε επίσης και στα προηγούμενα παιχνίδια και σημείωσε ότι ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να πάρει βαθμούς και από τα προηγούμενα παιχνίδια. Τέλος σε ερώτηση για τις απουσίες της ομάδας δήλωσε ότι όλοι οι παίχτες είναι έτοιμοι και οι απουσίες δε θα πρέπει να φαίνονται στην ομάδα.

Από την πλευρά του ο προπονητής της Λαμίας, Σωτήρης Αντωνίου, δήλωσε ότι παρόλο που η Λαμία έκανε πολλές και μεγάλες ευκαιρίες δε στάθηκε τυχερή στην επίτευξη ενός τέρματος. Η εμφάνιση της Λαμίας χαρακτηρίζεται από πάθος και πειθαρχία και ελπίζει να συνεχίσει έτσι και στους επόμενους αγώνες.


Η 6η αγωνιστική έλαβε τέλος με τον Παναιτωλικό να αυξάνει τη διαφορά του από τον Πανιώνιο που βρίσκεται στους -2, ενώ μείωσε τη διαφορά του από τον Αστέρα που βρίσκεται μια θέση πιο πάνω με 3 βαθμούς. Ο 1 βαθμός και η προ-τελευταία θέση δεν είναι αντιπροσωπευτική του Παναιτωλικού, μιας ομάδας που την περασμένη χρονιά με λιγότερα κατάφερε πολύ περισσότερα. Όπως και να έχει το μυαλό όλων βρίσκεται ήδη στον επόμενο αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο με την ΑΕΛ να υπαρισπίζεται την καλή της πορεία, ερχόμενη από την Β’ κατηγορία.
Η βαθμολογία μετά την 6η αγωνιστική είναι η εξής:

Βαθμολογία Πρωταθλήματος 2019-2020


titormos.gr
Από το Blogger.