Αμαλία Ποντίκα: Σήμερα ο Δήμος μας είναι ΡΟΖ!!! Σήμερα φωτίσαμε το Δημαρχείο μας σε «ροζ» αποχρώσεις, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού


Σήμερα ο Δήμος μας είναι ΡΟΖ !!!

Σήμερα φωτίσαμε το Δημαρχείο μας σε «ροζ» αποχρώσεις, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού. Τέτοιες μέρες φαντάζουν σε πολλούς «επετειακές» αλλά για εμάς δεν είναι παρά η αφορμή για να ευαισθητοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο για την καταπολέμηση αλλά κυρίως για την πρόληψη αυτής της γυναικείας μάστιγας.

Δεν σας κρύβω ότι η χαρά μου ήταν ακόμη μεγαλύτερη όταν έμαθα από την πρόεδρο του συλλόγου καρκινοπαθών κεντρικής Ελλάδας κ. Χριστίνα Μιχαήλ, ότι αυτό έγινε σήμερα για πρώτη φορά στην πόλη μας. Χαίρομαι διπλά γιατί τέτοιες ενέργειες που δεν κοστίζουν ούτε ένα ευρώ από το ταμείο του δήμου μας, βρίσκουν συμμέτοχους τόσο τους δημότες αλλά και τους υπαλλήλους του δήμου μας, που χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν δυνατό.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και ειδικά στο Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου αλλά και τον δήμαρχό μας Θύμιο ΚαραΊσκο, που πρώτος δίνει το έναυσμα για τέτοιες ενέργειες, με μια προτροπή... Όλοι μαζί μπορούμε να προλάβουμε και να αποτρέψουμε τον καρκίνο. Ο καρκίνος άλλωστε μας αφορά ΟΛΟΥΣ.... και σίγουρα είναι πιο αδύνατος από την δική μας θέληση για ΖΩΗ !!!




Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη