Ανδρουλάκης: Η Γεννηματά έχει καταργήσει όλα τα όργανα του ΠΑΣΟΚ

Ανδρουλάκης: Η Γεννηματά έχει καταργήσει όλα τα όργανα του ΠΑΣΟΚ

Η «Μεγάλη Εβδομάδα», όπως αναμένεται μετά την ξαφνική προκήρυξη συνεδρίου στο ΠΑΣΟΚ, ξεκίνησε για το Κίνημα Αλλαγής με τον Νίκο Ανδρουλάκη να τονίζει, σε νέα τηλεοπτική του συνέντευξη, πως το κόμμα απέτυχε με το 8% που κατέλαβε στις εθνικές εκλογές και ότι η Φώφη Γεννηματά έχει καταργήσει όλα τα όργανα του ΠΑΣΟΚ.

Ταυτόχρονα, ο ευρωβουλευτής κάλεσε τα κορυφαία στελέχη του κόμματος να πάρουν θέση και έκανε σαφές πως ο ίδιος στην αυριανή κρίσιμη συνεδρίαση θα καταθέσει την άποψή του για αυτό που ο ίδιος θεωρεί σωστό για το μέλλον της παράταξης.

Ο κ. Ανδρουλάκης ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει έκτακτο συνέδριο ΠΑΣΟΚ, «είναι τακτικότατο», ανέφερε χαρακτηριστικά και υποστήριξε τη διοργάνωση ενός κανονικού συνεδρίου με εκλογή συνέδρων από τη βάση.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του στρέφοντας ξεκάθαρα τα βέλη εναντίον της κ. Γεννηματά, υπενθύμισε ότι παρά το 45% που έλαβε στις εσωκομματικές εκλογές δεν πήρε μέρος στις συγκρούσεις που μεσολάβησαν από τότε μέχρι σήμερα.

«Εγώ ήμουν εδώ στα δύσκολα και όσοι με στήριξαν το 2017, είναι ακόμα εδώ, δεν πήγαν να γίνουν υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ δεν έβαλα δούρειους ίππους στο κόμμα, άλλοι τους έβαλαν».

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη συμφωνία Φώφης Γεννηματά και Σταύρου Θεοδωράκη για διατήρηση ξεχωριστών κοινοβουλευτικών ομάδων, ενώ ο ίδιος είχε ταχθεί υπέρ της ενοποίησης των κομμάτων που αποτέλεσαν κατ' αρχήν το Κίνημα Αλλαγής και σε επίπεδο κοινοβουλίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην αυριανή συνεδρίαση θα λάβουν μέρος μόνο οι βουλευτές και οι ευρωβουλευτές που είναι μέλη του ΠΑΣΟΚ.

Κατά συνέπεια δεν θα δώσουν το παρών οι Γιώργος Παπανδρέου, Χάρης Καστανίδης και Γιώργος Καμίνης, οι οποίοι δεν είναι μέλη του κόμματος.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2MTCKDA
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη