Διαδραστικό παιχνίδι για παιδιά στο κέντρο της πόλης με τίτλο: «Περπατώ στην πόλη μου» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εν όψει του εορτασμού του Πολιούχου της Λαμίας Ευαγγελιστή Λουκά και της Απελευθέρωσης της πόλης


Ο Δήμος Λαμιέων σε συνεργασία με τα Γενικά Αρχεία του Κράτους-Τμήμα Γ.Α.Κ. Φθιώτιδας  στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εν όψει του εορτασμού του Πολιούχου της Λαμίας Ευαγγελιστή Λουκά και της Απελευθέρωσης της πόλης διοργανώνουν διαδραστικό παιχνίδι για παιδιά στο κέντρο της πόλης με τίτλο: «Περπατώ στην πόλη μου». Τα παιδιά θα κληθούν μέσα από εποπτικό υλικό αλλά και οπτικά ερεθίσματα (κτήρια, διαδρομές, μνημεία, κ.α.) να γνωρίσουν την πόλη τους στη περίοδο της Γερμανικής Κατοχής και πώς την έζησαν οι πρόγονοί τους.

Το παιχνίδι απευθύνεται τόσο σε παιδιά Δημοτικού (τάξεις Δ’, Ε’ και ΣΤ’) όσο και σε παιδιά Γυμνασίου-Λυκείου. Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί από την Σοφία Βακιρτζηδέλη, Βιβλιοθηκονόμο ΜΑ-Προϊσταμένη ΓΑΚ Φθιώτιδας και τον Πάνο Σωτηρίου, ΜΔΕ Ιστορίας. Θα υλοποιηθεί από 21 Οκτωβρίου έως 25 Οκτωβρίου 2019 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες συμμετοχής: κ. Σοφία Βακιρτζηδέλη, τηλ. 2231027087.

lamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη