Χανιά: Πατέρας μαθητή χτύπησε δασκάλα μέσα στο σχολείο

Χανιά: Πατέρας μαθητή χτύπησε δασκάλα μέσα στο σχολείο

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (18/10) και σκηνές απείρου κάλλους σε σχολείο της Νέας Χώρας Χανίων με 38χρονο πατέρα να…συλλαμβάνεται στο χώρο από αστυνομικούς.

Σύμφωνα με το neakriti.gr νωρίτερα ο πατέρας είχε μεταβεί στο σχολείο για να παραλάβει το παιδί την ώρα που σχολούσε. Ωστόσο ο ίδιος βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του και σύμφωνα με πληροφορίες η δικαστική απόφαση δεν επέτρεπε τις συγκεκριμένες ώρες να παραλάβει το παιδί του.

Ακολούθησε διένεξη με τη δασκάλα και σύμφωνα με την καταγγελία της ο πατέρας της επιτέθηκε και τη χτύπησε με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία και να συλληφθεί. Μάλιστα η 54χρονη δασκάλα κατέθεσε μήνυση σε βάρος του πατέρα ο οποίος κατηγορείται για πρόκληση σωματικών βλαβών, εξύβριση και παραβίαση δικαστικής απόφασης.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις https://ift.tt/2Ms00Za
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη