Καβάλα: Το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας στην Ιαπωνία

Καβάλα: Το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας στην Ιαπωνία

Ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς θα παρουσιάσει στην Ιαπωνία το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας, στο πλαίσιο της φετινής επετείου των 120 χρόνων διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας- Ιαπωνίας.

Η πρώτη παράσταση θα πραγματοποιηθεί στις 10 Οκτωβρίου 2019 στην πόλη Ιναζάουα, η οποία είναι αδελφοποιημένη από το 1987 με τον Δήμο της Αρχαίας Ολυμπίας. Την επόμενη μέρα (11/10) το Λύκειο θα χορέψει στο Πανεπιστήμιο Οτσούμα στο Τόκιο και στις 14 Οκτωβρίου θα δώσει παράσταση σε παιδιά στο Ροπόνγκι (Τόκιο) σε συνεργασία με τον οργανισμό Kids Fun. Στις 12 Οκτωβρίου θα λάβει μέρος στο Φεστιβάλ του Δήμου Μινάτο στο Τόκιο.

Οι παραστάσεις του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας στην Ιαπωνία πραγματοποιούνται με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Τόκιο και στο πλαίσιο του ταξιδιού το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας θα επισκεφθεί τον Έλληνα Πρέσβη στο Τόκιο Κωνσταντίνο Κακιούση.
Στα 74 χρόνια από την ίδρυσή του, το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας έχει αναπτύξει πολυσχιδή δραστηριότητα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Έχει λάβει μέρος σε φεστιβάλ της Αυστραλίας, Αμερικής, Ευρώπης και της Ασίας, καθώς και του εσωτερικού με εξαιρετικές διακρίσεις και άριστες κριτικές.

Το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας καταγράφει και καλύπτει χορούς από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, Κύπρου, Μικράς Ασίας και Ανατολικής Ρωμυλίας. Η ιματιοθήκη του διαθέτει αυθεντικές φορεσιές, αλλά και πιστά αντίγραφα.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2LY5D0Y
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη