Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Έργο για την ηλεκτροκινητικότητα

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Έργο για την ηλεκτροκινητικότητα

Στη Λειψία της Γερμανίας εκπρόσωποι από οκτώ ευρωπαϊκές περιφέρειες, ανάμεσα στους οποίους και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, συζήτησαν για τις δράσεις με στόχο την ενίσχυση της ηλεκτροκινητικότητας στις περιφέρειες της Ευρώπης.
Πρόκειται για τους εταίρους του έργου E-MOB (INTERREG EUROPE) στο οποίο συνεργάζονται εκπρόσωποι από περοχές που βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια ανάπτυξης της ηλεκτροκινητικότητας, αλλά μοιράζονται την αντίληψη ότι αυτή αποτελεί το μέλλον της κινητικότητας: μία καθαρή, ήσυχη και προηγμένη τεχνολογία που συνδυάζει ισχύ, ταχύτητα και πολύ διασκέδαση.

E-MOB σημαίνει ολοκληρωμένες δράσεις προς την ενίσχυση της ηλεκτροκινητικότητας στις περιφέρειες της Ευρώπης και σκοπό έχει να προωθήσει την ηλεκτροκίνηση στα περιφερειακά συστήματα μετακίνησης επιβατών μέσω συντονισμένου σχεδιασμού και πολιτικών.

Περισσότερες πληροφορίες στο site του έργου

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2nTgfFh
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη