Πτολεμαΐδα: Στις 10 Οκτωβρίου η λειτουργία της Τ/Θ

Πτολεμαΐδα: Στις 10 Οκτωβρίου η λειτουργία της Τ/Θ

Από τις 10 Οκτωβρίου αναμένεται η παροχή Θερμικής Ενέργειας στους καταναλωτές της Τηλεθέρμανσης στην Πτολεμαΐδα. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της Επιχείρησης, Δημήτρη Καρακασίδη όλα είναι έτοιμα για τη νέα περίοδο λειτουργίας, καθώς υπάρχει η διαβεβαίωση της ΔΕΗ, ότι δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα στην τροφοδοσία του Δικτύου».

Οι οφειλές της ΔΕΤΗΠ προς τη ΔΕΗ, ανέρχονται στο ποσό του 1,6 εκ. ευρώ, τα οποία θα αποπληρωθούν έως το τέλος του έτους  2019, ενώ οι καταναλωτές που δεν έχουν εξοφλήσει λογαριασμούς παρελθόντων ετών θα πρέπει σε διάστημα μιας εβδομάδας να προσέλθουν στο ταμείο της ΔΕΤΗΠ και να προβούν σε ρυθμίσεις, διαφορετικά θα βρεθούν αντιμέτωποι με την διακοπή της σύνδεσης τους.

Τις οφειλές τους θα πρέπει να σπεύσουν να τακτοποιήσουν και οι Διευθυντές των Σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στους οποίους παρέχεται έκπτωση 50%, ενώ θα ισχύσει η απόφαση για τη δωρεάν παροχή Θερμικής Ενέργειας στους καταναλωτές που αποδεδειγμένα ανήκουν στις ευπαθείς, κοινωνικά, Ομάδες.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/2pzHkh8
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.