Κοζάνη: Συλλαλητήριο συνταξιούχων

Κοζάνη: Συλλαλητήριο συνταξιούχων

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης θα πραγματοποιήσει αύριο Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2019 στις 11:00 το πρωί συντονιστική επιτροπή αγώνα συνταξιούχων Κοζάνης.

Ανάμεσα στα αιτήματα που διεκδικούν είναι: αυξήσεις σε όλες τις συντάξεις και να ορισθεί η κατώτερη σύνταξη στα 600 ευρώ από τα 360 που είναι σήμερα, κατάργηση του Νόμου Κατρούγκαλου και όλων των αντιασφαλιστικών Νόμων, να μην υπάρξει κανένας επανυπολογισμός στις συντάξεις και μείωση του αφορολόγητου,  να καλυφθούν όλα τα κενά σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό στα Νοσοκομεία Κοζάνης και Πτολεμαΐδας, να δημιουργηθούν μονάδες φροντίδας για Αλτσχάιμερ και αιμοδυναμικής Μονάδας στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο και να καταργηθεί το ειδικό τέλος του 80% επί της αξίας του νερού.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2o3u3wS
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη