Φλώρινα: Συνάντηση για τον οδικό άξονα «Κοζάνη – Φλώρινα – Νίκη»

Φλώρινα: Συνάντηση για τον οδικό άξονα «Κοζάνη – Φλώρινα – Νίκη»

Ενημερωτική συνάντηση – σύσκεψη για την πορεία υλοποίησης του οδικού άξονα «Κοζάνη – Φλώρινα – Νίκη» πραγματοποιήθηκε την 1η Οκτωβρίου στο κτίριο της Π.Ε. Φλώρινας.
Συζητήθηκαν το ιστορικό της ωρίμανσης, τα προβλήματα καθυστέρησης στη διαδικασία προκήρυξης και ανάθεσης των λοιπών οριστικών μελετών, η έλλειψη χρηματοδότησης και η χάραξη μέσω του υπό παραχώρηση «Δημόσιου Λιγνιτοφόρου Χώρου Βεύης».

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας κ. Κασαπίδης Γ. με υπηρεσιακούς παράγοντες, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας κ. Κιοσές Ι., ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Κοζάνης κ. Τζιούμαρης Γρ., ο Προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής κ. Κιουρτσίδης, ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιαννάκης Β. και εκπρόσωποι της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.».

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2pstwoq
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη