Υπουργείο Εσωτερικών: Κακώς δεν προσλήφθηκαν οι ΑμΕΑ επιτυχόντες του ΑΣΕΠ στη ΔΕΥΑΧ

Υπουργείο Εσωτερικών: Κακώς δεν προσλήφθηκαν οι ΑμΕΑ επιτυχόντες του ΑΣΕΠ στη ΔΕΥΑΧ

Απάντηση στην ερώτηση τριών βουλευτών του ΚΚΕ, μεταξύ των οποίων και του βουλευτή Ηρακλείου Μανώλη Συντυχάκη έδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών, σχετικά με το ζήτημα της μη πρόσληψης δύο επιτυχόντων του ΑΣΕΠ στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χανίων με το πρόσχημα ότι είναι ΑμΕΑ.
Στο κείμενο της απάντησής του το Υπουργείο Εσωτερικών επισημαίνει ρητά ότι: "Η επίκληση από πλευράς της ΔΕΥΑ Χανίων των οριζομένων στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας της περί μη πρόσληψης ατόμων με ποσοστό αναπηρίας άνω του 50 % εφόσον καταλαμβάνουν θέσεις εργατοτεχνικού προσωπικού δεν ευσταθεί, καθότι ο ΟΕΥ σε καμία περίπτωση δεν είναι ισχυρότερος της κείμενης νομοθεσίας και ρυθμίζει συμπληρωματικά και μόνο τα θέματα πρόσληψης προσωπικού, εφόσον δεν έρχεται σε αντίθεση με το ν.2190/1994 όπως ισχύει και τις συναφείς ρυθμίσεις".

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/31eDMxS
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη